Teamopstellingen

Tijdens een teamopstelling worden onderliggende patronen, verbanden in een team of een thema zichtbaar. Het niet zichtbare (vaak wel voelbare) zichtbaar maken. Dat wat onder water een rol speelt in een tegenwerkende beweging, naar boven halen, verwerken en loslaten om vooruit te kunnen bewegen naar een nieuwe vorm. Teamopstellingen werken niet via de ratio, maar door middel van het onderbewuste. Hierdoor wordt alles zichtbaar wat gezien wil worden. Vaak zijn problemen in een team enkel symptomen van onderliggende patronen en structuren.

Regelmatig komt het voor dat teams jaren praten over onderwerpen waar ze moeite mee hebben zonder hierin vooruitgang te boeken. Door een opstelling worden onderliggende thema’s inzichtelijk en begrijpelijk en worden patronen doorbroken. Gekscherend zeggen we wel eens; ‘hier kun je niet tegenop praten’.

Een opstelling kan een eenmalige activiteit zijn rondom een doelstelling die vooraf wordt geformuleerd. Ook kan het een terugkerende activiteit zijn, zoals een keer per kwartaal. In feite kan elk team kiezen voor een teamopstelling. Op dit moment zijn we vooral actief in de sector Zorg en Welzijn.

De unieke combinatie van Sylvia en Victoire, die deze bijeenkomst begeleiden, maakt dat een teamopstelling op een luchtige en positieve wijze gebracht wordt maar wel tot the point en direct is en helderheid brengt. Zo representeert Victoire bepaalde personen of thematieken op een geheel authentieke wijze. Sylvia ziet en benoemt onderliggende patronen haarscherp en legt de verbanden.

Contact

Praktijk Sylvia Vranken
Verbonden aan Praktijk EsSenSe
Watersley 34
6132 KA Sittard

T. 046-2040628
info@sylviavranken.nl

De praktijk is tijdens kantooruren bereikbaar

AGB Praktijk Sylvia Vranken 90067200
AGB Sylvia Vranken 90104791